Veelgestelde vragen

Heb je een vraag voor Jade Juwelen? Misschien vind je het antwoord op jouw vraag wel in deze veelgestelde vragen sectie.

Niet gevonden wat u zocht? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lieselotte Dewitte via mail info@onlinejuwelenkopen.be of telefonisch via 0486/90.85.95!
(of een contact us button)

Zijn de prijzen van de juwelen inclusief BTW en verzendingskosten?

Alle vermeldde prijzen zijn in EUR en zijn inclusief BTW. De verzendkosten zijn gratis. 

Hoe bestel ik de juwelen die afgebeeld staan?

Te vernieuwen

Wat is de levertijd bij Jade Juwelen?

Van zodra we jouw betaling ontvangen hebben wordt jouw pakketje ten laatste de volgende werkdag verzonden. Bij betaling via Pay Pal, Ideal of Mastercard betekent dit dat je jouw bestelling ten laatste 2 werkdagen na het plaatsen van jouw bestelling zal ontvangen. Indien je betaalt via overschrijving sturen wij jouw pakketje op van zodra we het geld op onze rekening ontvangen hebben.

Indien in een uitzonderlijk geval bepaalde stuks uit voorraad zouden zijn, dan wordt je via e-mail verwittigd over de vermoedelijke nieuwe leveringstermijn.

Hoe worden de juwelen geleverd?

Van zodra Jade Juwelen jouw bestelling en betaling ontvangen heeft worden de juweeltjes naar jou verstuurd. De sieraden en/of accessoires die je online aankoopt worden getransporteerd in een veilige verpakking en de juwelen worden voorzien van een leuke geschenkverpakking. Het pakje wordt bij jou aan huis bezorgd via B-Post. 

Wat gebeurt er indien ik niet tevreden ben met mijn pakketje?

Je hebt 10 werkdagen de tijd om van jouw aankoop af te zien. Daarvoor kan je de juwelen die je niet wenst terugsturen.
Hierbij sta je zelf in voor de verzendingskosten en je zorgt ervoor dat de sieraden veilig ingepakt worden zodat deze in goeie staat opnieuw bij Jade aankomen. Je kan in het pakketje een begeleidend briefje meesturen met daarin jouw contactgegevens en jouw bestelnummer, zodat we bij Jade zeker weten over welke bestelling het gaat. Van zodra jouw pakketje in goede staat aangekomen is wordt het bedrag van de aankoop binnen de 10 werkdagen teruggestort.

Zijn alle sieraden met de hand gemaakt?

Alle juwelen zijn ambachtelijk handwerk en de ontwerpen zijn eigen creaties! Van de halskettingen, armbanden of oorbellen die je aankoopt worden er geen duizenden vervaardigd, waardoor je unieke stuks aan jouw juwelen collectie kan toevoegen!

Alle juwelen worden in België vervaardigd, waardoor je zeker kan zijn van een excellente kwaliteit!

Uit welke materialen zijn de Jade Juwelen vervaardigd?

Alle materialen die Jade gebruikt zijn nikkelvrij en anti-allergisch.

De kleurreferenties die we maken bij de artikelen zoals goud en zilver verwijzen enkel naar de kleur en niet naar het materiaal waaruit ze vervaardigd zijn. We verkopen geen juwelen in zilver of goud.

De kraaltjes waarmee gewerkt worden zijn vaak glaskralen of facetkralen, Swarovski kralen maar ook kraaltjes uit fimoklei en andere originele materialen.

De bruidsjuwelen zijn meestal een combinatie van Swarovski kralen en zoetwaterparels, soms worden ook keramische kralen zoals keramische roosjes gebruikt. Bij de keuze van de materialen worden steeds de beste leveranciers uitgezocht voor de juiste materialen. Als ontwerpster van de Jade Juwelen heeft Lieselotte Dewitte reeds 10 jaar ervaring in het maken van eigen sieraden. Deze ervaring wordt gebruikt om de leveranciers uit te kiezen en de meest kwalitatieve materialen te selecteren.

Op die manier kan je er zeker van zijn dat je een kwalitatief sieraad aankoopt waar je nog lang plezier van zal hebben!

Kan ik een aanpassing aanvragen van de juwelen die afgebeeld zijn op de website?

Dat kan zeker! Je kan hiervoor een mailtje sturen naar info@onlinejuwelenkopen.be met daarin jouw contactgegevens, een beschrijving van het sieraad waar je het over hebt (de beschrijving van de website of een printscreen van de webshop) waarbij je uitlegt wat je graag wenst te veranderen.

Een voorbeeld van een mailtje kan als volgt:

“Graag had ik de volgende oorbellen besteld: turquoise roosjes en bijpassende fijne kraal.
Is het mogelijk om het kraaltje bovenaan te vervangen door een witte glasparel zoals in het volgende paar oorbellen: Oorbellen met gele roosjes afgewerkt met een fijne witte glasparel?”

Hetzelfde kan ook voor andere sieraden!

Kan ik vragen om de lengte van een halsketting of armband aan te passen?

Dat kan! Alle juweeltjes zijn volgens het one-size fits all principe gemaakt. De armbanden en halskettingen zijn telkens voorzien van enkele verlengschakeltjes waardoor je de halsketting of armband langer of korter kan dragen.

Wens je jouw halsketting of armband toch meteen iets langer of korter? Dan kan je een mailtje sturen naar info@onlinejuwelenkopen.be met daarin jouw contactgegevens, het juweel waarover je het hebt (de beschrijving van het juweel of een printscreen van de webshop) waarbij je laat weten hoeveel centimeter je het sieraad wil aanpassen.

Voor een korte halsketting zal 4 cm langer al een mooie extra lengte geven, voor een armband is 2 cm extra een goeie maatstaf. Twijfel je over de lengte? Maak dan snel even de vergelijking met een armband of halsketting die je op dit moment draagt en leg deze even naast een meetlat!

Kan ik de Jade Juwelen ook aankopen in jullie atelier? 

Je kan op afspraak ook langskomen in het Jade atelier om een origineel juweel te laten samenstellen op maat van jouw kledij of om de sieraden die je online afgebeeld ziet even te passen. Het Jade atelier is gelegen in Deinze. Je kan ons hiervoor contacteren via info@onlinejuwelenkopen.be of via 0486/90.85.95. Voor meer informatie over maatwerk, bekijk zeker ook even de volgende pagina: Juwelen op maat !