Zomerse jumpsuits combineren met de juiste accessoires!

Auteur: lieselotte Categorie: ROOT Datum: 2014-03-28 Hits: 1963 Reacties: 0

Er zijn opnieuw heel wat leuke jumpsuits te vinden in de winkelrekken voor de komende zomer!

Klassieke jumpsuits in zwart of donkerblauw, maar ook kleurijke modellen! Heerlijk op vakantie want zo'n jumpsuit zit erg aangenaam en ziet er tegelijk ook trendy uit!
Wij hebben alvast enkele prachtige exemplaren gevonden die je kan combineren met accessoires uit de Jade juwelen webshop voor de finishing touch!

 

Deze klassieke zwarte jumpsuit bevat geen opvallende prints of kleuren waardoor je voor je accessoires voor een eye-catcher kan gaan. Kies voor een contrasterende kleur tegenover het zwart zoals wit bijvoorbeeld. Een leuke combinatie is onze lange halsketting met opvallende witte snor.

 

  

Durf op vakantie al eens voor een opvallende print te gaan! Deze jumpsuit trekt de aandacht met zijn zomerse kleuren. Door de print mag je zeker niet overdrijven met jouw accessoires. Dit model vraagt bijvoorbeeld geen halsketting meer. Hier kan je kiezen voor een paar lange oorbellen zonder opvallende kleuren. Deze oorbellen met fijne bloemetjes zijn lang wat ideaal combineert met de jumpsuit, maar halen de aandacht ervan niet weg!

 

 

Een zomerse kleur zoals turquoise kan ook perfect voor jouw jumpsuit! Deze jumpsuit heeft een prachtige snit zonder opvallende print waardoor je de kleur van het model ook kan laten terugkeren in jouw juwelen. Ovedrijf niet, maar een paar opvallende turquoise oorbellen zijn hier ideaal!

 

Reactie toevoegen

Captcha