Juwelen trends op Fashion Week Paris

Auteur: lieselotte Categorie: Datum: 2014-01-31 Hits: 2284 Reacties: 0

Afgelopen week vond Paris fashion week plaats, een halfjaarlijks event voor fashion lovers... tijd dus om deze prachtige stad nog eens een bezoekje te brengen!

We trokken naar Parijs en meerbepaald naar de juwelen beurs voor professionelen tijdens Paris Fashion Week! Deze staat volledig in het teken van juwelen en accessoires, een absolute must-visit!

Tijd om nieuwe trends te spotten, de kleuren voor komende collecties te ontdekken en vooral ook aankopen te doen van nieuwe schitterende materialen voor de zomer-en wintercollectie sieraden!

Wat zijn en blijven de juwelen trends voor 2014?

Opvallende accessoires

Juwelen mogen opvallen in 2014. Oorbellen worden groter en steeds vaker zien we de statement necklaces opduiken... Deze zijn al een tijdje erg in trek in Europese hoofdsteden zoals Londen maar begin je stilaan meer en meer in België en Nederland te spotten... statement necklaces combineren ideaal op coltruitjes of hoge t-shirts, kledingstukken die zich normaal moeilijker met halskettingen laten combineren, maar met een statement necklace lukt dit perfect!

Ook op de catwalk van grote modemerken zie je steeds vaker erg opvallende juwelen opduiken. Zoals in de lentecollectie van Dior.

Wij zijn alvast creatief geweest met enkele nieuwe materialen om onze eigen Statement Necklaces te maken. Binnenkort kan je deze online terugvinden!

Gold rush

Gouden accessoires zijn terug van weggeweest. We zien steeds vaker gouden sluitingen opduiken maar ook lange gouden halskettingen zijn helemaal in!

Voor de bruid

In 2014 mogen we de bruidsjuwelen zéker niet vergeten. Want mee met de algemene sieraden trend zijn ook bruidsjuwelen steeds opvallender. We hebben onze collectie zoetwaterparels aangevuld met enkele prachtige exemplaren, zodat je binnenkort schitterende nieuwe halskettingen met zoetwaterparels zal ontdekken bij Jade! Neem al even een kijkje naar onze bruidsjuwelen via de volgende link!

http://www.onlinejuwelenkopen.be/halskettingen/bruidsjuwelen-halskettingen

Leder voor mannen

Meer juwelen voor vrouwen... meer juwelen voor mannen.... stoere lederen armbanden zijn opnieuw de trend! Bij onze nieuwe inkopen hadden we ook oog voor de mannen. Binnenkort kan je in de webshop nieuwe lederen armbanden ontdekken met een stoere sluiting voor mannen. Hieronder al een preview van onze handgemaakte lederen armbanden...

Paris fashion week heeft ons alvast heel wat nieuwe inspiratie aangebracht die je de komende weken en maanden zal kunnen spotten op www.onlinejuwelenkopen.be maar ook tijdens de workshops juwelen maken. Meer info hierover kan je terugvinden via www.juwelenworkshops.be. Bij Jade volgen we leuke trends op de voet, met oog voor een eigen Jade touch! Tot binnenkort online!

Reactie toevoegen

Captcha